Skrivet av: Classic World of Travel | 22 mars 2015

Maldiverna – lyxigt, avkopplande och helt fantastiskt!

Du vet väl att Classic World även arrangerar skräddarsydda resor utanför Europa? Vi ordnar gärna en oförglömlig resa till exempelvis Maldiverna. Häng med oss här på bloggen när vi gör ett besök på de magiska öarna!

Häng med till Maldiverna!

Häng med till Maldiverna!

Till Maldiverna tar vi oss smidigt med Turkish Airlines från Stockholm via Istanbul. Det går lika bra att åka från Göteborg eller Köpenhamn om man har närmare dit. Ombord bjuds det på utsökt mat, glöm den traditionella flygplansmaten på Turkish Airlines har man lagt stor energi på att servera riktigt god mat ombord.

Väljer du att resa i buisness class, vilket varmt rekommenderas på en så pass lång resa, så kommer du fram till Maldiverna utvilad efter att ha sovit gott ombord skönt nerbäddad med täcken och härlig kudde. Som buisness class resenär har du även tillgång till Turkish airlines enormt stora och trevliga lounge i Istanbul. Där bjuds du på både kalla och varma rätter samt fri dryck. Själva bytet är väldigt smidigt och inget man behöver oroa sig för, flygplatsen i Istanbul är bra skyltad och det är lätt att ta sig mellan gaterna. Utbudet av taxfree försäljning är stort, men vänta med inköpen av alkohol till hemresan eftersom det är strikt förbjudet att föra in alkohol till Maldiverna.

Härlig förrätt ombord

Härlig förrätt ombord

Måltiderna på Turkish Airlines vill man inte missa!

Måltiderna på Turkish Airlines vill man inte missa!

Nu ser vi Maldiverna!

Nu börjar vi närma oss Maldiverna!

Male flygplats har oerhört vackra omgivningar!

Male flygplats förmodligen vackraste flygplatsen man kan besöka?

Från Male flygplats ordnar vi med transfer med speedbåt eller sjöflygplan till ditt hotell. Direkt utanför terminalen avgår transferbåtarna som tar dig till den resort du valt att tillbringa semestern på.

Vi rekommenderar exempelvis Kurumba resort, en magisk pärla med utmärkt service och där vi haft många gäster som alla varit mycket nöjda. Olika rumsalternativ finns, villor på stranden eller villa med privat pool likväl som standard och Deluxe rum. Vi ger gärna tips på vad vi tror passar era behov.

Härligt klart vatten och kritvit sand!

Härligt klart vatten och kritvit sand!

Varma vindar, sol och kristallklart vatten!

Varmt i bådde vattnet och på land med perfekt temperatur året om!

Koppla av vid poolen!

Avkoppling vid poolen är inte heller fel.

En semester på Maldiverna är ren och skär avkoppling, där man blir bortskämd med härlig service och god mat och dryck. Glöm alla bekymmer, snorkla, dyk eller slappa vid pool kanten eller på den kritvita sandstranden. Här finns bara tid för att njuta av den vackra naturen, djurlivet i havet men framförallt och viktigast av allt tid att umgås med varandra!

Vi har avtalspriser med utvalda hotell så vi med säkerhet kan erbjuda en både prisvärd och härlig resa skräddarsydd just för dig och dina önskemål.

Tveka inte – kontakta Classic World idag för att få hjälp att boka din resa till Maldiverna!

Du når oss på 08-22 80 70 eller info@classicworld.se

Vi ser fram emot att hjälpa till!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: